Hér er dine negle i gode hænder.....

Kosmetik med Shea smør.

Sheasmør - også kendt som Karite - som betyder "liv", udvindes af kernerne på frugterne, som kun vokser på smørtræet. Disse kerner indeholder olie og fedtstoffer, vitamin A, E og F, samt naturlige filtre, der beskytter mod UVB-stråling. Det er kendt for sine hudlindrende kvaliteter. Den har en fugtgivende og udglattende effekt på tør hud. Den beskytter og styrker det intercellulære cement og er perfekt til at genopbygge den hydrolipid frakke på det øverste lag af epidermis. Stimulerer celle metabolisme og øger den lokale kapillær- cirkulation. Effektiv beskyttelse imod effekten af eksterne vejrforhold og lindrer hudirritationer. Shea smør er almindeligt kendt og værdsat for sin hud-blødgørende egenskaber, og kan fjerne hudirritation.

Ved brug af de gavnlige egenskaber fra Sheasmør, har vi skabt en avanceret hudplejelinje bestående af produkter til ansigt, hænder og fødder, som kan nyde godt af den rigdom naturen giver..

Ansigtscreme. På grund af det høje indhold af Shea smør (25%), er det en fremragende creme for tør hud. Efter påsmøring bliver huden bliver forynget, glat og komfortabelt fugtet. Den yderligere fordel ved denne creme er dens fine konsistens og dejlig, frisk duft.

Håndcreme, På grund af det høje indhold
af Shea smør (20%), er det en fremragende creme for tør og irriteret hud på hånderne. Den yderligere fordel er dens behagelige vanille duft.

Fodcreme. På grund af det høje indhold af Shea smør (15%), er det en fremragende creme for tør og irriteret hud på fødderne. Ved at anvende cremen bliver huden på foden glat og komfortabel fugtig. Den ekstra fordel er dens behagelige, citron duft

Lugtfri make-up fjerner. Cremen, som er baseret på Sheasmør og avocadoolie, er perfekt til daglig fjernelse af makup og kan anvendes i ansigt og på hals. Denne make-up fjerner anbefales især til tør og sart hud. Make-up fjerneren indeholder ingen parabener eller aroma, og irriterer derfor ikke huden. Make-up cremen fjerner urenheder og make-up og efterlader din hud naturlig fugtig. Den renser din hud, men efterlader ikke huden skinnende. Den er uerstattelig i din daglige ansigt-, hals- og kavalergang hudpleje.

Dermatologisk testet, ikke testet på dyr, øko-venlige, indeholder ikke genetisk modificerede organismer. Fri for parabener, mineralske olier og petroleum.


 

98,00 DKK

Fodcreme med 15% Sheasmør, 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - Damask-rose, 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - Lime med mynte, 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - Ribs (røde), 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - Passionsfrugt, 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - Citrongræs, 80 ml

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Håndcreme med 20% Sheasmør - til mænd

Ubegrænset lager
Antal

115,00 DKK

Ansigtscreme med 25% Sheasmør, 50g

Ubegrænset lager
Antal

109,00 DKK

Make-up fjerner

5 på lager
Antal

NailFashion (CVR 34247439)     Ramsherred 23D     4700 Næstved     tlf.:4251 4280 e-mail: info@nailfashion.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk